En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, a continuació s’exposen les dades identificatives de l’empresa.

Nom: Suministros MegaroFoods, S.L.
Raó Social:SuministrosMegaroFoods,S.L.
N.I.F.: B-64319270
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona Tomo 38.926, Folio 102, Hoja B-332235

Dades de contacte:

Suministros MegaroFoods. Parque Empresarial Castro Riberas de Lea Parc 14-19
27006 Castro de Rei – Lugo
Telèfon: 98 231 10 69
correu: administracion@megarofoods.es

L’usuari, única i exclusivament, pot utilitzar el material que aparegui en aquest lloc web per al seu ús personal i privat, quedant prohibit el seu ús amb fins comercials o per a incórrer en activitats il·lícites.

Suministros MegaroFoods.S.L. podrà modificar, sense previ avís, la informació continguda en el seu lloc web, així com la seva configuració, presentació, les característiques, especificacions i preus dels seus productes o serveis, així com qualsevol altra informació aquí recollida.

Suministros MegaroFoods.S.L. no es fa responsable de qualsevol dany directe o indirecte que pugui ocasionar l’exactitud, veracitat o exhaustividad de la informació continguda en el seu lloc Web, o l’ús que d’ella pugui fer-se. Aquest lloc Web pot contenir enllaços a pàgines web externes sobre les quals Suministros MegaroFoods.S.L. no es responsabilitza ni dels continguts ni de qualsevol altre aspecte relacionat amb aquestes webs.

Suministros MegaroFoods.S.L. no es responsabilitza dels virus i altres programes maliciosos que tinguin el seu origen en una transmissió telemàtica infiltrats per terceres parts, generats amb la finalitat d’obtenir resultats negatius per a un sistema informàtic.

Cada vegada que accedeixi a les pàgines del lloc web de Suministros MegaroFoods.S.L. ha d’assegurar-se que ha revisat el contingut d’aquesta pàgina. Aquesta ha estat actualitzada i modificada contenint la legislació vigent aplicable.

® 2012 Suministros MegaroFoods.S.L

Contacto

Welcome

Suministros MEGARO FOODS SL

Parque Empresarial Castro Riberas de Lea Parc 14-19
27006 Castro de Rei – Lugo